Els nostres Obradors de carns i embotits.

Escorxador de Manlleu

Escorxador Collfred de Manlleu

L’avantatge dels escorxadors petits és que es té molta més cura en el maneig dels animals.

Hi portem els vedells i els xais.

Escorxador de Ripoll

Escorxador de Ripoll Collfred

L’escorxador de Ripoll també és un escorxador petit.

En aquest hi matem els porcs, i també i fem el maneig. 

Sala de treball de embotits artesants CollfredSala de treball

A la sala de treball desfem els vedells, porcs i poltres.

Elaborem els embotits.

Elaborem tots els productes que més tard venem a les nostres botigues i també en d’altres (Hamburgueses, pilotilles, envasats al buit,…. etc.)

Preparem les comandes de tots els altres productes que tenim.

De manera que es pot servir diàriament a totes les botigues.

Plats precuinats CollfredLa cuina

A la cuina elaborem un ampli assortit de plats preparats.

El sistema d’elaboració és molt tradicional.

Busquem els sistemes de cuinar com els nostres pares i avis.

Recuperem plats que en l’actualitat estan en desús, moltes vegades per desconeixement.

<< anterior
btt