Els nostres productes de pagès

Embotis artesans i tradicionals.

Els embotits de Collfred són elaborats amb productes de gran qualitat, sense conservants ni colorants. Estan fets amb carn de porc o de vedella, picada, amanida i posada dins a la mateixa tripa de l’animal.

Llegir més ...
Embotits artesans de porc (curats)

LLONGANISSA: embotit curat de les millors carns de porc, com lloms i pernils, fet amb una tripa natural d’un gruix de 3 a 4 cm. El temps de curat aproximadament és de 3 a 4 mesos. FUET: fet del mateix tipus de carns que la llonganissa, però, embotit amb tripa natural d’un gruix entre 2…

Llegir més ...
Embotits artesans de porc (cuits)

BULL BLANC: Es fa amb carns de porc que no s’han fet servir en l’elaboració dels altres embotits, i afegint-hi ous. BULL NEGRE: Les carns que serveixen per la seva elaboració són les mateixes que els altres bulls, només que s’hi afegeix sang per donar-li color i un gust diferent. BULL DE FETGE: Igualment com…

Llegir més ...
Embotis artesans de vedella

L’embotit de vedella és fet amb les carns més magres de la vedella, s’amaneix amb sal i pebre. El FUET de vedella És un embotit curat, fet amb tripa natural d’entre 2 i 2.5 cm de gruix, el temps d’assecat és d’1 mes aproximadament. La LLONGANISSETA És un producte per coure, en tenim de dos…

Llegir més ...
Xais de muntanya

A Collfred tenim xais de raça manxega. Aquesta raça és de color blanc, amb poca llana i cames llargues. Mamen de la mare fins a 30 a 45 dies, a partir d’aquest temps l’alimentació és a base de cereals: ordi, soja, blat de moro i garrofes. Quan ja tenen entre 3 o 3,5 mesos ja…

Llegir més ...
Cabrit

El cabrit que tenim a la casa nostra és de color negre, blanc, ros, etc. Hi ha mascles i femelles. Mamen de les seves mares entre 1.5 i 2.5 mesos. Pesen entre 3 i 4 Kg en canal. Els cabrits s’alimenten de llet de les cabres. La seva carn és especialment tendre i de gust…

Llegir més ...

 

Carn de vedella

La vedella que criem a Collfred és de raça llemosina originaria de França i destaca per seu color vermellós. La proporció de l’òs és molt reduïda davant d’altres races d’aptitud càrniques, de constitució càrnica és bastant cuixada, té la carn molt fina amb baixa proporció de greix, degut en part a l’alimentació i a la…

Llegir més ...
Carn de poltre

Els poltres son de raça bretona, criats a les muntanyes del Ripollès. Aquesta carn és molt rica en vitamina B i altres, també es rica en proteïnes, ferro i altres peculiaritats que la fan sana i bona. Tenen poca quantitat de greixos i al ser rica en vitamines, és molt recomanable per als nens, esportistes, la…

Llegir més ...
Porc

El porc que elaborem, és de raça creuada amb Large White, amb una bona qualitat de carn. La raça Large White és de color blanc, amb les orelles recollides i molt llarg. La seva constitució és grossa amb un alt nivell de magre. La majoria són mascles capats i també hi ha femelles d’edat entre…

Llegir més ...
Conill

Durant el primer mes de la seva vida s’estan amb la seva mare i el següent mes el passen fora. Aquests conills s’alimenten de gra i alfals. L’edat de sacrifici és entre 2 i 2.5 mesos. El pes mitjà és entre 1 i 1.1 Kg. tenen el nivell de greix adequat amb aquest tipus d’alimentació…

Llegir més ...
Ous de pagès

Els ous que es venen a les nostres botigues, són de gallines que estan a l’aire lliure. Se’ls controla la seva alimentació, perquè els ous siguin més naturals. L’ou és un dels aliments més complerts de l’alimentació de la gent. Porta molts nutrients. Les seves proteïnes tenen molta energia, vitamines i minerals, un d’ells és…

Llegir més ...
Ànecs

[tabgroup] [/tabgroup] Els ànecs de la nostra empresa són criats a fora. Són de pagès, estan engegats en patis on ells poden passejar i també alimentar-se del que troben per terra. També s’alimenten de verdures i de blat de moro. La seva producció és molt limitada. NOMÉS N’HI HA PER ENCÀRREC. Anar a la botiga

Llegir més ...

Pollastre esgarrapapallés

Els pollastres que tenim a les nostres botigues, són alimentats d’una manera natural, criats amb galliners a l’aire lliure, sense presses i una bona alimentació, mascles de creixement lent, plomatge de color vermell, pota groga i coloració fosca de la carn, estan espaiosos, ben ventilats, amb il·luminació natural i amb el jaç abundant. La seva…

Llegir més ...
Gall d’indi

El gall d’indi són criats a l’aire lliure. Són femelles i mascles de color negre. El gall d’indi té una producció molt limitada, ja que és criat molt artesanalment. L’alimentació és a base de blat de moro i lleguminoses. AQUEST ANIMAL NOMÉS ES TÉ PER ENCÀRREC DURANT LES FESTES DE NADAL. Anar a la botiga

Llegir més ...
Oca

Criades a l’aire lliure. El seu pes per consumir és entre 3,5 i 4 Kg. S’alimenten d’herba i gra. Tenen el coll més llarg que els ànecs, són molt boniques. Anar a la botiga

Llegir més ...
Capó

El capó és un pollastre castrat, quan té uns 6 mesos de vida, pesa 1 o 1.5 Kg. El local on s’estan aquests capons és en un tancat a fora on ells es poden passejar i prendre l’aire. L’objectiu del caponatge és que la qualitat de la carn del pollastre sigui més bona i tendre.…

Llegir més ...
Polarda

La polarda és una gallina castrada d’uns 150 dies de vida. La castració es fa quan la polleta té uns 60 dies i pesa aproximadament 1 Kg. Hi ha molt poques polardes autèntiques, ja que el caponatge és molt delicat. La seva alimentació es basa amb blat de moro i s’hi dóna un acabat artesanal,…

Llegir més ...
Pintada

La pintada és de color gris perla. Són criades a locals amplis, a l’aire lliure, amb unes condicions molt estrictes. El seu engreix és molt delicat, i això fa que la seva carn tingui moltes qualitats gustatives. S’alimenta de blat de moro i de lleguminoses. NOMÉS N’HI HA PER ENCÀRREC. Anar a la botiga

Llegir més ...
Plats preparats

Els plats preparats que fem a Collfred són fets de manera casolana. D’aquests n’hi ha de molts tipus, hi ha coses fetes a la cassola, guisades, estofades, cuites, etc. L’ingredient principal és el temps que s’utilitza per fer-ho. Tot això està fet de manera natural i seguint el patró de la cuina de l’avia. Tots…

Llegir més ...

<< anterior
btt