Embotits casolans i artesanals Coll Fred

Carns i embotits Collfred neix al 1996 al Mas Collfred per dedicar-se a l’elaboració i venda de carns i embotits artesans i tradicionals.

Mas Collfred està ubicat a Vidrà i es dedica a la cria de bestiar, a elaborar embotits artesanals i tradicionals, a vendre carns i a preparar plats preparats.

Els nostres embotits artesans i tradicionals estan elaborats seguint les directrius dels nostres avantpassats obtenint com resultat un autèntic embotit artesanal.

Les nostres carns són de màxima qualitat. La nostra tasca comença en la selecció del bestiar, des de la raça fins l’escorxador passant per tot el procés de cria amb productes naturals, l’engreix, el transport, etc…, en l’entorn més adequat per cada un dels casos.

Donada la nostra experiència en el món de la pagesia, la nostra manera de treballar la carn i els embotits de la manera tradicional amb productes de proximitat i per la nostra trajectòria, la Generalitat de Catalunya ens va reconèixer com empresa artesanal alimentària.

Empresa artesanal alimentària acreditada per la Generalitat de Catalunya

PLACA D’EMPRESA ARTESANAL ALIMENTÀRIA
CONCEDIT A: CARNS I EMBOTITS DE COLLFRED S.L.
AUTORITZACIÓ NÚMERO 0116

En poc temps les noves tecnologies i les facilitats del transport ens portaren a crear la carnisseria OnLine, sent una manera fàcil i ràpida d’arribar al consumidor sense renunciar al tracte de proximitat i d’artesans de l’alimentació.

<< anterior
btt