La majoria de persones tenen tendència a anar a comprar el seu menjar a la carnisseria o el supermercat perquè així és com s’ha fet tota la vida, però, i si hi hagués una millor alternativa, com per exemple no haver-se de moure’s de casa? A Collfred et donem aquesta opció, és ben senzill i t’explicarem com en 8 passos!

1. Just a la pàgina principal hi ha una sèrie de categories a la part superior de la pantalla. Ens hem de fixar en la que diu “botiga online”.

2. Quan obris aquesta finestra fent clic, se’t despleguen totes les categories de productes que oferim: Des de carns tradicionals, embotits, formatges… fins a visites guiades al Mas!

3. Posa el ratolí sobre el producte individual que vulguis.

4. El dibuix de la cistella és per si vols continuar comprant després d’afegir aquest producte. El cor és la llista de desitjats per a futures ocasions, i se’t guardarà a la part superior dreta. La vista ràpida és per desplegar una finestra amb més informació sobre el producte, amb el preu, descripció, opcions de tallat i quantitat.

5. Quan afegeixes un producte a la cistella, el tindràs guardat a la part superior dreta de la pantalla, amb el total que hauràs de pagar. Si vols finalitzar la compra, situa el ratolí sobre la cistella i finalitza la compra. Si vols cancel·lar un producte de la cistella, clica a la seva “X”.

6. Al finalitzar compra se’t desplega un resum del que vols i el que has de pagar, amb el cost d’enviament i IVA.

7. A la caixa has d’afegir la teva informació bancària, que llavors podràs deixar guardada per futures compres.

8. Ara només falta esperar a que la teva comanda arribi a casa, i podràs gaudir de la bona carn de pagès.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *