Els nostres obradors de carns i embotits

L’avantatge dels escorxadors petits és que es té molta més cura en el maneig dels animals.

Hi portem els vedells i els xais.

L’escorxador de Ripoll també és un escorxador petit.

En aquest hi matem els porcs, i també i fem el maneig. 

A la sala de treball desfem els vedells, porcs i poltres.

Elaborem els embotits.

Elaborem tots els productes que més tard venem a les nostres botigues i també en d’altres (Hamburgueses, pilotilles, envasats al buit, etc.)

Preparem les comandes de tots els altres productes que tenim.

De manera que es pot servir diàriament a totes les botigues.

A la cuina elaborem un ampli assortit de plats preparats.

El sistema d’elaboració és molt tradicional.

Busquem els sistemes de cuinar com els nostres pares i avis.

Recuperem plats que en l’actualitat estan en desús, moltes vegades per desconeixement.

Els nostres productes

[widgetkit id=”4″]

Embotits artesans de porc (curats)

Embotit curat de les millors carns de porc, com lloms i pernils, fet amb una tripa natural d’un gruix de 3 a 4 cm. El temps de curat aproximadament és de 3 a 4 mesos.

Comprar

Embotit curat de les millors carns de porc, com lloms i pernils, fet amb una tripa natural d’un gruix de 3 a 4 cm. El temps de curat aproximadament és de 3 a 4 mesos.

Comprar

Embotit curat de les millors carns de porc, com lloms i pernils, fet amb una tripa natural d’un gruix de 3 a 4 cm. El temps de curat aproximadament és de 3 a 4 mesos.

Comprar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *