El pack inclou: 1 carcassa de pollastre, 2 ossos espinada salats, mig peu de porc salat, 1 os blanc, 1 os de vedella i 1 trocet de pit de xai. Es pot fer un caldo per unes 6 persones, aproximadament.
Carn tendre i gustosa. Tallat per fer escalopa. 1 bistec aproximadament. La quantitat de talls pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 180 Gr. 1 Racció aproximadament.
Peça de les costelles de la vedella, tallat prim. Ideal per la brasa. 2-3 talls aproximadament. La quantitat de talls pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 250 Gr. 1 Racció aproximadament.
Carn tendre i gustosa. Tallat per fer a la planxa. 1 bistec aproximadament. La quantitat de talls pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 180 Gr. 1 racció aproximadament.
El nostre entrecot de vedella és tendre i gustós. La peça amb os és d'uns 2 cm de gruix aproximadament. La mida pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 400 Gr.
Tall de vedella arrebossat. 1 bistec aproximadament. La quantitat de talls pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 180 Gr. 1 Racció aproximadament.
És la peça estrella de la vedella, tallat a uns 2 cm aprox. La quantitat de talls pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 170 Gr. 1 Racció aproximadament.
Bistec d'una textura molt fina, també ideal per la planxa. 1 Bistec aproximadament. La quantitat de talls pot variar en funció del pes de la vedella, si és més gran o més petita. Preu equivalent a 180 Gr. 1 Racció aproximadament.
Sobre envasat al buit de vedella guisada i tallada. Es pot fer amb suc o bé com un embotit fred. El suc el fem amb pots de vidre, s'ha de demanar aprt. Sobre de 150 Gr, equivalent aproximadament a 1 racció.